Ποιοι είμαστε Κτηνιατρείο VetPaws

 
Δείτε αναλυτικά την ομάδα του κτηνιατρείου VetPaws στο Κάτω Χαλάνδρι, το οποίο διατηρεί ο κτηνίατρος Νικόλαος Καραμήτσος.

Επιστημονικός υπεύθυνος του Ιατρείου μικρών ζώων VetPaws είναι ο Καραμήτσος Νικόλαος κτηνίατρος με ειδίκευση στην ορθοπαιδική σκύλου και γάτας.

Απόφοιτος της κτηνιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εκπαιδεύθηκε στην ορθοπαιδική μικρών ζώων ακολουθώντας μεταπτυχιακές σπουδές στην Κτηνιατρική σχολη του Πανεπιστημιου του Εδιμβούργου. Έλαβε Master στην ορθοπαιδική (Royal School of Veterinary Studies, The University of Edinburgh). Από το 2003 εργάζεται στο ιατρείο του στο Χαλάνδρι, ενώ παραλληλα είναι εξωτερικός συνεργάτης σε κλινικές δεύτερης γνώμης και ιατρεία σε ότι αφορά ορθοπαιδικά περιστατικά.

Στα πλαίσια της ενασχόλησης με την ορθοπαιδική μικρών ζώων είναι συχνός ομιλητής σε συνέδρια/φόρουμ της Ελληνικής Εταιρίας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς και υπήρξε μέλος της επιστημονικής επιτροπής του 2 φορουμ. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος και είναι γραμματέας της νεοσύστατης Ομάδας Μελέτης Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής που σαν σκοπό έχει να προάγει την ορθοπαιδική μικρών ζώων στην χώρα μας.

Στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά του είναι η αρθροσκόπιση και η ανάλυση κίνησης σε ζώα συντροφιάς όπου ανακοίνωσε και τις 2 πρώτες ομιλίες σε συνέδρια στην Ελλάδα στα συγκεκριμένα αντικείμενα.
 
 
 
 
Κτηνιατρείο VetPaws – Κτηνίατρος Καραμήτσος Νικόλαος
 
Ευρυτανίας 3
15231 Κάτω Χαλάνδρι
 
Τηλέφωνο: +302106753850
 
Κινητό τηλέφωνο: +306972810304
 
Ωράριο λειτουργίας